Кров'янка ліверна ковбаса >> Шліфувальні машини >> Форум
Форум

Форум



ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 19.07.2025 - 12:16:35
Сторінки:  1  

Кров'янка ліверна ковбаса

Оголошення

.
ПовідомленняАвтор

Друзі, хто робив кров'янку або ліверну ковбасу? Це взагалі реально в домашніх умовах? Чи потрібно якесь спеціальне обладнання?

---------------------

captain

top-user




Статистика:
Повідомлень: 525
Реєстрація: 22.02.2010
20.06.25 - 14:11:57
Повідомлення # 1
RE: Кров'янка ліверна ковбаса

Кров'янку роблю кожної осені після забою. Це традиційна страва нашої родини. Головне - свіжа кров, її треба одразу дефібринувати, щоб не згорнулась. Додаю крупу, сало, спеції. Ліверну теж роблю - печінку перемелюю, додаю яйця, смалець. Спеціального обладнання не треба, тільки м'ясорубка та натуральні оболонки. Процес трудомісткий, але результат вартий того!

---------------------

a_gayka

top-user




Статистика:
Повідомлень: 6
Реєстрація: 04.09.2009
20.06.25 - 14:52:19
Повідомлення # 2
RE: Кров'янка ліверна ковбаса

Це справді можна робити вдома! Я роблю і кров'янку, і ліверну. Головне - дотримуватися санітарних норм і використовувати свіжі продукти. Кров'янка зберігається недовго - всього 2 доби в холодильнику. Ліверна трохи довше. Рецептів багато, кожен регіон має свої особливості. Радію добру статтю про ці види ковбас: https://silpo.ua/category/krov-ianka-i-liverna-kovbasa-4740

---------------------

7shark

top-user




Статистика:
Повідомлень: 8
Реєстрація: 04.02.2010
20.06.25 - 15:34:15
Повідомлення # 3
RE: Кров'янка ліверна ковбаса
Бюджет на утеплення фасаду : Попередня тема
Сторінки:  1  

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися


Учасники