Шукаю поради щодо планування малої кухні. Площа всього 6 квадратних метрів, потрібно розмістити все необхідне, але щоб залишилося місце для руху. Хто має досвід облаштування маленьких кухонь? Які є хитрощі та рішення?
Для малих кухонь найкраще підходить Г-подібне або лінійне планування. Використовуй вертикальний простір максимально - високі шафи до стелі дадуть багато місця для зберігання. Обов'язково подумай про вбудовану техніку, вона економить простір. Світлі кольори візуально збільшують приміщення.
Маю 5-метрову кухню і знаю, наскільки це складно. Після довгих пошуків вирішив проблему компактною готовою кухнею звідси купити кухню недорого. Там є спеціальні рішення для малогабаритних приміщень з продуманим використанням кожного сантиметра. Результатом дуже задоволений - все поміщається і простір не виглядає захаращеним.